Kundreferenser

Patrik Cantby

VD, Nässjö Affärsverk

”Vi har ett avtal med Pernilla som möjliggör att vi kan ta hjälp såväl med delar av som hela rekryteringsprocesser. Utöver hela rekryteringar har vi vid ett flertal tillfällen tagit hjälp för en ”second opinion”. Pernilla har skött detta mycket professionellt, bland annat med personlighetstester och djupintervjuer. Främst har det handlat om nyckelpositioner där vi har velat befästa vår bild av kandidatens kvaliteter och ledaregenskaper. Utöver detta utför Pernilla numer också Nässjö Affärsverk Medarbetarundersökning.”

Mattias Hellqvist

Sales Director, HAGS

”Pernilla har hittills rekryterat en gruppchef och två innesäljare åt mig. Som internationellt bolag söker vi medarbetare med kompetens, drivkraft och förståelse för kundernas olika affärskulturer. Pernillas styrka är att hon med bibehållen professionalitet skapar en trevlig och avslappnad stämning under intervjun. Kandidaterna känner sig trygga och kommer verkligen till sin rätt, vilket underlättar vårt val.”

Pia Andersson

HR-chef, HAGS

”Som HR-chef har jag erfarenhet av att vara både kund och kandidat. Dessutom har jag själv jobbat som rekryteringskonsult… Så visst var jag extra uppmärksam när jag via Pernilla blev rekryterad till den här tjänsten. Pernilla höll hög kvalitet i kommunikationen, med snabb återkoppling och raka besked. Hon var påläst och välinformerad och förmedlade en bra bild av vad tjänsten innebar samt företagets förväntningar.”

Maria Burman

Ekonomichef

”Ett CV säger om en person är kvalificerad. Men är det rätt person? Jag har anlitat Pernilla för att försäkra mig om en professionell bedömning. För mig är det viktigt att samarbeta med en rekryteringskonsult som inte ’säljer tjänster’. Jag vill ha någon som jag känner mig trygg med och som förstår företaget. Jag känner stort förtroende för Pernilla; hon är lyhörd, flexibel och målinriktad. Hon vill att jag som kund ska bli nöjd.”

Thomas Forsgård

VD, Lagagruppen AB

”I ett av våra bolag följde Pernilla oss på resan från tre till tio medarbetare inom loppet av två år. Resultatet blev ett vältrimmat team med kompetenser som kompletterar varandra. Hon har haft förmågan att hitta rätt medarbetare till de olika företagen i vår bolagsgrupp som sinsemellan är mycket olika. Pernilla har hjälpt oss att tillsätta många olika typer av tjänster och har en väl utvecklad känsla för de behov som finns i olika företagsmiljöer.”

Jan Fransson

Technical and project manager, Kadant Nordic AB

”Vi verkar i en mycket specialiserad bransch, och söker därför medarbetare med tydlig profil. Eftersom vi är verksamma globalt krävs även kompetens att driva rekryteringsprocessen enligt internationella spelregler. Med Pernillas hjälp har vi under åren lyckats vaska fram flera guldkorn”.