Employer Branding

Det finns många fina ord och begrepp i de flesta branscher och Employer Branding är ett av dem inom HR. På hederlig småländska handlar det om hur du som arbetsgivare positionerar dig som arbetsgivare för att både locka och behålla de resurser som passar för och hos dig. Idag ställer sig den yngre generationen frågan ”varför ska jag arbeta hos er?” och då gäller det att både veta vad man som arbetsgivare kan erbjuda, vad ni förväntar er av personen i fråga och att ni kan stå för ert erbjudande.

BRA HR deltar gärna i ett sådant arbete, antingen som egen leverantör eller som del av ett team för att hjälpa dig som arbetsgivare att lyckas att få ditt arbetsgivarvarumärke att uppfattas positivt. Med tanke på den erfarenhet som finns hos BRA HR – tidigare inom marknad/försäljning och sedan drygt 10 år tillbaka inom HR/rekrytering bedömer vi oss vara en bra partner i ett Employer Branding arbete.

Kontakta oss för mer info

Jan Fransson

Technical and project manager, Kadant Nordic AB

”Vi verkar i en mycket specialiserad bransch, och söker därför medarbetare med tydlig profil. Eftersom vi är verksamma globalt krävs även kompetens att driva rekryteringsprocessen enligt internationella spelregler. Med Pernillas hjälp har vi under åren lyckats vaska fram flera guldkorn”.